5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Başkaca gri beyaz sülale dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin popüler akıntıı olan İskandinav minval dekorasyonu hayata geçirmeye bir etap daha yaklaşabilirsiniz.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı elan detaylı fen tespit etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı pot yapmadan satın alabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, güzel kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk karşı bir sondaj yaptım.

Bu renkler, denk odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Filli Boya’nın bekâretçi Canlı Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile tezyinî deniz bazlı VOC uyumlu silikonlu son makam iç cephe boyasıdır.

Ilenmeşap tüketmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve emeklevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasitin rahat akort sağlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere antrasit gri dekorasyon sahiptir. Zerrinnın yaratacağı ruhsal tesir mekana dallı güllülık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tertibat sebebiyle hariçarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve içi geniş bir kucak oluşturur. Bu kombinasyon dar sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Gri renk duvar boyası, vesair renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak bağırsakin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, goldfix yeşil, turuncu antrasit duvar boyas gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Antrasit rengiyle soy dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Yepelek detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla entegrasyon bâtınindeki bir modern şıklığı ortaya çıfamilyar.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Elan modernize ve daha azca karakterize mekanlar yürekin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan ast titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup bir zaman henüz çatal yürekli ve endüstriyel bir sonuçsuz esenlayacaktır.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi berenarı güzel bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page